Ciasto z certyfikatem Jakość Tradycji
Znak Jakość Tradycja, przyznawany jest najwyższej jakości produktom tradycyjnym. Jest to najwyższe wyróżnienie Pierwszego Polskiego Systemu Jakości Żywności. Jest to jedyne ciasto drożdżowe w Polsce posiadające ten znak. Ciasto Drożdżowe Maślane to ponad 72 godzinny proces tworzenia. Consoni jako jedyna w Polsce i nieliczna w Europie firma wytwarza ciasto na bazie naturalnych żywych drożdży. Zaczątek drożdży(matka) ma ponad 45 lat. Ciasto przygotowywane jest na bazie najwyższej jakości masła, żółtek i mąki. Ciasto nie posiada żadnych konserwantów i polepszaczy. Dzięki kilkudziesięciu godzinnym procesowi ciasto odwdzięcza się wyjątkową puszystością, wilgotnością i maślanym smakiem. Ciasto zachowuje swoją świeżość do 30 dni.
Ciasto ucierane z wiśniami
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?