MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć gładkie ciasto. Owiń je folią spożywczą i schowaj do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Półfrancuskie ciastka z dziurką. Kulinarny hit sprzed lat wciąż zachwyca smakiem. Najlepszy przepis na kruche ciasteczka na śmietanie

Ciastka z dziurką. Krok 3

Zagnieć gładkie ciasto. Owiń je folią spożywczą i schowaj do lodówki na minimum 2 godziny, a najlepiej na całą noc.

Zobacz również

Dramat zwierząt w Milówce. Psy przetrzymywane w skandalicznych warunkach. ZDJĘCIA

Dramat zwierząt w Milówce. Psy przetrzymywane w skandalicznych warunkach. ZDJĘCIA

Najlepsze memy po meczu Polska - Francja. Łukasz Skorupski postawił zaporę w bramce

Najlepsze memy po meczu Polska - Francja. Łukasz Skorupski postawił zaporę w bramce

Polecamy

Planujesz wakacje w górach? Te szlaki w Górach Świętokrzyskich cię zachwycą

Planujesz wakacje w górach? Te szlaki w Górach Świętokrzyskich cię zachwycą

Popularny produkt może wzmagać pocenie się. Dermatolożka mówi, jak sobie z nim radzić

Popularny produkt może wzmagać pocenie się. Dermatolożka mówi, jak sobie z nim radzić

Prosty sposób na letni obiad. Jak wybrać i ugotować fasolkę szparagową?

Prosty sposób na letni obiad. Jak wybrać i ugotować fasolkę szparagową?