Kuchenne Rewolucje w Częstochowie. Magda Gessler zmieniła Diavolo w Chimichurri Steak Hause
Słynna restauratorka przyjechała do Częstochowy. Na ulicy Wieluńskiej zajęła się restauracją Diavolo.
Kochani DIAVOLO zmieniło się w "chimichurri" naszą specjalnością będą steki" - poinformowali właściciele restauracji.
Pełna nazwa lokalu to Chimichuri Steak House. Szyld się zmienił, a reszta ?
Zajrzeliśmy nieoficjalnie do lokalu. Elegancki wystrój. W specjalnej, szklanej lodówce, soczysta polędwica. A w karcie menu, jedna z propozycji to właśnie „polędwica na centymetry w zależności od głodu i humoru”.
Właściciele restauracji zawierają umowy z najlepszymi ubojniami, aby było bardzo smacznie i tanio.
Słynna restauratorka przyjedzie sprawdzić jak sobie poradzili w nowej odsłonie dzięki jej radom.
Magd Gessler już była w Częstochowie w 2018 roku. Wtedy, szukając pomysłu na restauracje Sjestę w Częstochowie, wpadła na pomysł stworzenia góralskiej knajpy niemal u stóp Jasnej Góry. I udało się. Restauracja nazywa się teraz Kwaśnica i działa.
Magda Gessler pojawiła się też w okolicach Częstochowy, w Herbach w 2014 r. w restauracji La Costa. Była też u nas w 2011 roku, w pierwszym dniu XV Święta Pstrąga i przygotowała tę rybę na trzy sposoby.
Magda Gessler jest właścicielką i współwłaścicielką kilkunastu restauracji, malarką, pisarką, felietonistką i osobowością telewizyjną. Od marca 2010 r. jest gospodynią programu TVN Kuchenne rewolucje, a od 2017 r. – prowadzącą program Food Network Sexy kuchnia Magdy.
Wielki Piątek u Ewangelików. Opowiada bp Marcin Hintz
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?