Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Na majówkę do Szydłowca przyjechały food trucki. [ZDJĘCIA]

Na majówkę do Szydłowca przyjechały food trucki. [ZDJĘCIA]

Stal Stalowa Wola wygrywa w Grudziądzu z Olimpią

Stal Stalowa Wola wygrywa w Grudziądzu z Olimpią

Polecamy

Najlepsze stolice Europy dla turystów. Gdzie warto pojechać na urlop?

Najlepsze stolice Europy dla turystów. Gdzie warto pojechać na urlop?

Obrady Episkopatu na Jasnej Górze. Rozmawiają o lekcjach religii i ochronie dzieci

Obrady Episkopatu na Jasnej Górze. Rozmawiają o lekcjach religii i ochronie dzieci

Wybuch gazu w Częstochowie w  kanalizacji burzowej

Wybuch gazu w Częstochowie w kanalizacji burzowej