MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą....
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 1

Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą. Dodaj łyżeczkę soli i łyżeczkę cukru. Gotuj na małym ogniu do ok. 10 minut. Odcedź. Ugotuj także ryż.

Zobacz również

Uczniowie "Grota" uczą się rysunku w Jędrzejowskiej Galerii na Szlaku [ZDJĘCIA]

Uczniowie "Grota" uczą się rysunku w Jędrzejowskiej Galerii na Szlaku [ZDJĘCIA]

Koncert o kardynale Wyszyńskim na radomskim Idalinie. Gwiazdą Jerzy Zelnik [ZDJĘCIA]

Koncert o kardynale Wyszyńskim na radomskim Idalinie. Gwiazdą Jerzy Zelnik [ZDJĘCIA]

Polecamy

Nowe dopłaty dla przemysłu energochłonnego. Firmy mogą liczyć na wsparcie

Nowe dopłaty dla przemysłu energochłonnego. Firmy mogą liczyć na wsparcie

Taryfikator mandatów 2024. Za te wykroczenia grozi mandat 1500 zł

Taryfikator mandatów 2024. Za te wykroczenia grozi mandat 1500 zł

Światowy Dzień Hamburgera. Wraca moda na fast foody!

Światowy Dzień Hamburgera. Wraca moda na fast foody!