MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
10 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kawałek kiełbasy z lodówce, dwa samotne jajka, kubeczek...
fot. 123RF

12 praktycznych porad, jak nie marnować żywności!

Gotuj z resztek!

Kawałek kiełbasy z lodówce, dwa samotne jajka, kubeczek jogurtu z bliskim terminem przydatności do spożycia i lekko powiędłe warzywa. Warto te produkty wykorzystać do potraw, które wiele osób nazywa "czyszczeniem lodówki".
• z kiełbaski i warzyw możesz zrobić leczo lub zupę,
• ugotowane jaja, jogurt i niektóre warzywa to kompozycja na sałatkę,
• podsmażona kiełbaska zalana jajkami, to dobry pomysł na jajecznicę.

Kombinuj i dbaj o to, by nie wyrzucać pieniędzy do kosza!

Zobacz również

Od poniedziałku utrudnienia na Kwiatkowskiego w Malborku. Będzie ruch wahadłowy

Od poniedziałku utrudnienia na Kwiatkowskiego w Malborku. Będzie ruch wahadłowy

Zawieszone pociągi na Podkarpaciu. Jak długo nie będą kursować?

NOWE
Zawieszone pociągi na Podkarpaciu. Jak długo nie będą kursować?

Polecamy

Auta elektryczne. Łatwo można dać się oszukać przy zakupie elektrycznej "używki"

Auta elektryczne. Łatwo można dać się oszukać przy zakupie elektrycznej "używki"

Elektryczne hulajnogi. E-hulajnogi Lime wracają nad polskie morze

Elektryczne hulajnogi. E-hulajnogi Lime wracają nad polskie morze

Pyszny makaron z cukinią i borowikami. Włoski kucharz zrobił go przez przypadek

Pyszny makaron z cukinią i borowikami. Włoski kucharz zrobił go przez przypadek