Częstochowianin do finału dotarł dzięki głosom oddawanym przez internautów, których zdobył około 30 tysięcy. Podczas uroczystej gali w Warszawie przygotowany przez niego w zaledwie 45 minut stek cielęcy na duszonym fenkule z chrupiącą zieloną sałatką i sosem szałwiowym przekonał jury ekspertów.
Danie Szymona wygrało stosunkiem głosów 3:1. Nagrodą za zwycięstwo jest między innymi miejsce na łamach magazynu Kuchnia, gdzie przez kolejnych 12 miesięcy będą ukazywały się przepisy i porady Kucharza Roku 2012.
Powrót reprezentacji z Walii. Okęcie i kibice
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?